Νέα - Ανακοινώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Στις 29 Μαρτίου η ομάδα μας πραγματοποίησε μια ακόμα ενημέρωση για Α Βοήθειες στους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού.Ευχαριστουμε το υπουργείο για την οργάνωση και τους υπαλλήλους για την διάθεση τους!
Περισσότερα

2η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Διεθνής Έκθεση Πολιτικής Προστασίας – Ασφάλειας – Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισμού ΟΤΑ. Στη έκθεση είμασταν φιλοξενούμενοι στο μεγάλο περίπτερο του Δήμου Περιστερίου. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Περιστερίου για την πρόσκληση. Στον ίδιο χώρο επίσης ήμασταν μαζί με άλλους συναδέλφους εθελοντές του δήμου μας, που είναι ενταγμένοι στο μητρώο της […]
Περισσότερα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

Στις 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας,ταυτόχρονα με τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 20 χρόνων από την δημιουργία της ομάδας μας!Μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς,η παρουσία των ιδρυτών της ομάδας μας,αξιοτιμων κύριων Σιαμάντη Πέτρο και Ρουμπακου Θωμα.Με την παρουσία τους μας τίμησαν εκ μέρους του Δημου Περιστερίου οι κ.κ. Μπεκιάρης,Λύκος,Θεοδωρακος […]
Περισσότερα

Εορτασμός της 28ης Οκτωβριου

Η ΕΟΠΠεριστεριου και φέτος όπως και κάθε χρονιά,τιμάει τους πεσόντες ήρωες και την 28η Οκτωβρίου,καθώς παρίσταται και συμμετέχει στην κατάθεση στεφάνων στον Δήμος Περιστερίου (Official).Δόξα και τιμή στους ήρωες της Ελλάδας!Χρόνια Πολλά!!
Περισσότερα

Η ΕΟΠΠ στο WORLD AQUATICS 2023

Η Αθήνα φέτος φιλοξένησε το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο κολύμβησης ( WORLD AQUATICS SWIMMING WORLD CUP 2023). Η συνάντηση των κορυφαίων αθλητών απ όλο τον κόσμο, έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 13 14 και 15 Οκτωβρίου. Η ΕΟΠΠ ήταν παρούσα καλύπτοντας υγειονομικά το διεθνές αυτό event.
Περισσότερα