Παραλαβή βοήθειας από Αυστρια

Παραλαβή βοήθειας από Αυστρια

Σήμερα παραλάβαμε 50 κιβώτια υγειονομικού υλικού και ολόσωμες φόρμες προστασίας covid19. Αρωγός το Griechischen Welle Wien. Οι φίλοι μας από την Αυστρία εδώ και πολλά χρόνια βοηθάνε την Ελλάδα με ποικίλους τρόπους και για μια ακόμη φορά δε μας ξέχασαν. Η ΕΟΠΠ θέλει να ευχαριστήσει τους Έλληνες και φιλέλληνες του Griechischen Welle Wien και τη δική μας Χίλντα. Που η καρδιά της χτυπάει στην Ελλάδα και τη νοιάζεται σα δική της πατρίδα.
Επίσης ευχαριστούμε τη μεταφορική εταιρία Reisegger-trans (www.reisegger-trans.com ) και την κυρία Ευτυχία για τη μεταφορά του πολύτιμου υλικού σε πολύ καλή τιμή. Την εταιρία SD PALLET και την κυρία Κατερίνα (www.sa-pallets.gr) για την φιλοξενία και φύλαξη της βοήθειας μέχρι την παραλαβή της.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Περιστερίου και την κυρία Τσιώτα για τη διάθεση φορτηγού για τη μεταφορά από τον Ασπρόπυργο μέχρι το χώρο αποθήκευσης.
Κλείνοντας θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους και τα μέλη των δύο συλλόγων πως αρχές Απριλίου ξεκινάει μια πoλύ σοβαρή προσπάθεια που οργανώνουμε με τη Χίλντα τα τελευταία 3 χρόνια. Αφορά ένα φιλόδοξο σχέδιο υποστήριξης ΑΜΕΑ. Μείνετε συντονισμένοι με τις δράσεις μας. Τα καλύτερα έρχονται.